Close Menu

Verlanglijstje Sinterklaas

26 november 2018

Sinterklaas is weer in het land en dat betekent twee dingen: pepernoten en cadeautjes! Super leuk natuurlijk, maar het eeuwenoude dilemma blijft: wat moet je vragen aan de goedheiligman? Gelukkig weten wij genoeg leuke scootercadeaus die je aan de Sint kunt vragen.

 

Kentekenplaathouder pak me dan

Jij bent natuurlijk de snelste op de weg en dat zal de anderen ook zeker niet ontgaan! Vooral wanneer je samen met iemand anders voor het stoplicht staat, is het altijd een wedstrijd wie het eerste opgetrokken is. Terwijl jij snel voor de rest uit scheurt, is het enige wat ze zien jouw kentekenplaat. Pak me dan!

 

Onderhoudsbeurt voor je scooter

Vraag aan de Sint een onderhoudsbeurt voor je scooter! Na een onderhoudsbeurt is je scooter weer helemaal als nieuw. Hij gaat langer mee en rijdt weer super comfortabel. Je kunt kiezen uit veel verschillende beurten, dus voor iedere scooter is een onderhoudsbeurt op maat te vinden! Bij Joey Schaar kun je kiezen of je de beurt wilt laten uitvoeren in de werkplaats of op locatie.

 

 

Een lekker warm beenkleed

In de koude wintermaanden is een warm beenkleed echt ideaal! Kruip lekker onder dit dekentje en je zult het nooit meer koud hebben onderweg. Naast warm is het kleed ook droog. Hij is namelijk waterdicht en beschermt je ook nog eens tegen regen. Echt, als je eenmaal onder het beenkleed zit, wil je er nooit meer onder vandaan (misschien toch niet zo’n goed idee dan?).

 

 

Een Antirobosslot voor je scooter

Zo’n slot past op bijna alle scooters. Het is een super handig en makkelijk slot. Geen gedoe met kettingsloten om wielen en palen wikkelen voor de eigenaar van een antirobosslot! Deze zit namelijk om het zadel gemonteerd. Je hoeft het slot alleen maar aan het stuur te bevestigen, zodat je eigenlijk twee keer een stuurslot hebt. Echt niet dat je scooter nu nog gestolen wordt! Wij verkopen verschillende soorten antirobossloten, die verschillen in prijs en kwaliteit.

 

 

En nu natuurlijk heel lief zijn, anders kun je die cadeaus wel op je buik schrijven. Straks moet je nog in de zak mee naar Spanje! Bij nader inzien zou dat nog niet eens zo slecht zijn. Hoe is het weer in Madrid? Nou goed, je zult moeten kiezen: vette scootercadeaus of een gratis reisje naar het warme Spanje. Wat staat er dit jaar op jouw verlanglijstje? Laat het achter in de comments!

 

Bestel direct online
Webshop