Close Menu

Verlanglijstje kerst

25 december 2018

Nu de Sint ons land verlaten heeft, zijn we alweer klaar voor de volgende oude, bebaarde man die pakjes uitdeelt. Allemaal leuk natuurlijk, maar voor de kerstman is het soms lastig om een goed cadeau te verzinnen, zeker wanneer Sinterklaas een aantal weken geleden al langs is geweest. Gelukkig kunnen wij een handje helpen!

Achtervalbeugel voor je scooter

Deze beugel is echt ideaal voor mensen die hun scooter ergens moeten parkeren waar deze makkelijk omvalt. Krassen en deuken zijn natuurlijk super zonde! Daar is gelukkig iets op bedacht, zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over schade. Een achtervalbeugel monteer je achterop je scooter, zodat deze daarop terecht komt bij een val. Het werkt dus eigenlijk als een soort kniebeschermer, maar dan voor je scooter!

Scooter winterbanden

Nu de winter voor de deur staat, worden de wegen steeds gladder. Vooral ’s ochtends kan de ondergrond spekglad zijn wanneer het vriest. Het laatste wat je wilt is dat je onderuit gaat omdat je te weinig grip op de weg hebt. De banden die standaard gemonteerd zijn, hebben vaak maar een heel oppervlakkig profiel. Winterbanden daarentegen hebben een dieper en grover profiel, waardoor ze een veel betere houvast op de weg hebben. Met die banden onder je scooter rijd je dus niet alleen een stuk lekkerder in de winter, het is ook nog eens veel veiliger!

Lichtenset smoked

Lichten zijn natuurlijk noodzakelijk op je scooter, vooral op de donkere winterdagen. Dat betekent natuurlijk nog niet dat die lichten geen vette upgrade verdienen! Die geven de scooter binnen no-time een super gave uitstraling! De zwarte achter- en knipperlichten hebben een super strak design. Daarnaast hebben ze een hoog powerlevel, wat er ook heel vet uitziet. Een ideaal cadeau om een scooter mee te pimpen dus!

Sleutelhanger

Iedereen die een scooter heeft, is wel eens de sleutel kwijtgeraakt. Dat is natuurlijk super vervelend, zeker als er niets aan de sleutel hangt. Een klein, zwart sleuteltje is een stuk lastiger te vinden dan een met een grote, kleurrijke sleutelhanger. Als je dus een kleiner cadeau zoekt voor een scooterliefhebber, is een sleutelhanger eigenlijk altijd een goed idee!

Hopelijk heeft de kerstman daar genoeg aan! Nu is het wachten op de arrenslee. Oh en kerstman, als je dit leest, doe je dan de groeten aan Rudolf van het hele team?

Bestel direct online
Webshop