Close Menu

Beste Joey Schaar momenten van 2018

31 december 2018

2018 loopt op zijn einde, wat was het een geweldig jaar! We hebben zo veel vette dingen gedaan de afgelopen twaalf maanden. En omdat het de laatste dag van het jaar is, willen we graag even een paar hoogtepunten op een rijtje zetten. Dit zijn een aantal van de allerbeste Joey Schaar-momenten van het afgelopen jaar!

 

Wheelie leren met Nochtli

Begin dit jaar kwam Nochtli langs bij de Joey Schaar werkplaats. We leerden haar hoe je een wheelie moet trekken met een scooter. Het was lastig en ze vond het best wel eng, maar uiteindelijk is het gelukt! De video die we daarover gemaakt hebben is ook nog eens gemaakt met hele gave dronebeelden. Het was dus letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt!

Kerstboom prank 

En dan dat moment dat er in april opeens een kerstboom naar de werkplaats gesleept werd. Tja, als je vraagt om een kerstboom krijg je van de crew ook een kerstboom. En dan maakt het niets uit dat je gewoon zo’n luchtverfrisser in de vorm van een kerstboom bedoelde!

Politie bij Vlissingen testruns

Dit was vooral een heel spannend moment! Terwijl we met vijf scooters testruns aan het doen waren, kwam ineens de politie langs! Even waren we bang dat alle scooters ingenomen zouden worden, maar gelukkig hadden we te maken met hele chille agenten die ons vriendelijk verzochten om naar een andere locatie te gaan.

Nieuwe auto

Ja, de nieuwe auto was natuurlijk ook een hoogtepunt! De Abarth Rivale met Akrapovic uitlaat is echt zo gaaf! Alles eraan is van de allerhoogste kwaliteit, het ontwerp is super strak en het hele ding was splinternieuw. Absoluut de gaafste aankoop van het afgelopen jaar!

Vuurwerktrip polen

Hoe kunnen we nou een jaaroverzicht met beste momenten maken zonder onze vuurwerktrip naar Polen! Samen met Sven en Koen hebben we het alle vetste vuurwerk wat we maar konden vinden gekocht en afgestoken. Er zijn daar, in Polen zoveel verschillende soorten vuurwerk te koop! We hebben uren op de markt gelopen en uiteindelijk heel veel vuurwerk gekocht. En het geluid wat daar vanaf kwam, dat was echt niet normaal!

Dit waren een aantal van onze absolute hoogtepunten van 2018! Natuurlijk hebben we nog veel meer gave dingen meegemaakt dit jaar. Wat dacht je van alle vette races waar we zijn geweest en de mooie projecten die we hebben gedaan! Zijn er nog Joey Schaar-momenten die jij mist in dit rijtje? Of heb je zelf iets gaafs meegemaakt dit jaar? Laat het achter in de comments!

Beste Joey Schaar momenten van 2018
Bestel direct online
Webshop