Close Menu

Goede scootervoornemens 2019

7 januari 2019

 

In het nieuwe jaar is het natuurlijk traditie om je goede voornemens voor de komende twaalf maanden op te stellen. De één wil bijvoorbeeld vaker naar de sportschool gaan en de ander zegt het komende jaar niet meer te laat te komen. Goed, je kent dus de goede voornemens maar waar je misschien nog niet van gehoord hebt, zijn goede scootervoornemens. Dat kan kloppen, we hebben ze namelijk net zelf bedacht! Hier vind je een aantal voorbeelden van goede scootervoornemens voor 2019. En deze wel echt nakomen hè?!

Scooter goed onderhouden

Je zou bijvoorbeeld met jezelf kunnen afspreken dat je vanaf dit jaar je scooter echt goed gaat onderhouden. Wie wil er nou niet altijd rijden op een scooter die er als nieuw uitziet en aanvoelt? Onderhoud hoeft absoluut geen zware klus te zijn! Natuurlijk kun je een onderhoudsbeurt uit laten voeren, maar je kan het ook zeker zelf doen. Gewoon af en toe even controleren of alles het nog doet en als je dan toch bezig bent, kun je ‘m ook wel even goed schoonmaken!

 

Geen schade rijden

Ja, het spreekt misschien voor zich maar voor sommige mensen is het best een uitdaging. Probeer je scooter dit jaar geen schade aan te brengen. De meeste soorten schade worden trouwens gemaakt doordat de scooter omvalt wanneer deze geparkeerd staat of onderdelen die van ervan gejat worden. Zet je scooter dus goed op slot (het liefst binnen of overdekt) en denk erover na om een beschermende achtervalbeugel aan te schaffen.

Boetes voorkomen

Als er iets zonde van je geld is, dan zijn het boetes. Je hoeft de politie maar net op het verkeerde moment te treffen en je bent de sjaak. Houd je dit jaar dus aan alle maximumsnelheden en andere verkeersregels. En als je dan toch een overtreding maakt, zorg er dan in ieder geval dat je niet gepakt wordt.

Sparen voor thunder upgrades

Als laatste kun je natuurlijk ook met jezelf afspreken dat je je scooter dit jaar volledig gaat upgraden. Alles erop en eraan, denk aan een dikke uitlaat en vette smoked lampen. Met andere woorden, alles om van jouw scooter een monsterlijk vette ride te maken.

Dit zijn maar een paar voorbeelden van goede scootervoornemens, maar je kunt er natuurlijk nog veel meer bedenken! Wat zijn jouw goede scootervoornemens? Laat het achter in de comments! Voor nu wensen we je een heel gelukkig nieuw jaar met vele veilige kilometers!

 
Goede scootervoornemens 2019
Bestel direct online
Webshop