Close Menu

Dinsdag t/m zaterdag van 12:00 tot 18:00
Zondag en maandag op afspraak
Voor of na openingstijden kunnen wij voor jou open gaan maar alleen op afspraak.

Vespa monteur Nederland

Op locatie

Op locatie

Scooter monteur op locatie


Lekker makkelijk: je kunt je scooter op locatie voorzien van accessoires, banden, diverse reparaties of een opvoerbeurt! Dit kan bijvoorbeeld bij je thuis of op het werk. Ideaal dus! De klus wordt dan net zo snel en vakkundig geklaard als in de werkplaats op de Zwanenburgerdijk 348 1161NN in Zwanenburg.


Geen locatie te ver


Monteren op locatie is mogelijk door heel Nederland en zelfs daarbuiten! Joey en zijn crew zijn al in alle uithoeken van Nederland geweest om diverse aanpassingen aan Vespa scooters te verrichten. Velgen vervangen, scooters opvoeren, Antirobos sloten monteren of zelfs banden, beugels en andere accessoires vervangen of installeren. Alles kan bij Joey Schaar, ook op locatie! 


Wat kost het voor jou?

Bij Joeyschaar.nl houden wij het graag gemakkelijk en overzichtelijk. Alle kosten voor onze op locatie onderhoudsbeurten kun je gemakkelijk zelf inzien in onze webshop. Tijden het afrekenen kun je direct een afspraak maken. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een onderhoudsbeurt voor jouw Vespa Sprint of een 1000 kilometer beurt voor jouw Piaggio Zip? Bestel deze dan gemakkelijk in onze webshop en we zien je graag tegemoet op de afgesproken datum

Ben je niet zeker van welk model Vespa of Piaffio je rijd? Geen probleem! Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Bestel direct online
Webshop