Close Menu

Scooter vervoeren

Wil jij je scooter vervoeren van A naar B, maar heb je geen zin in gestuntel? Wij vervoeren jouw scooter snel, veilig en voordelig. De bussen van Joey Schaar zijn speciaal ingericht voor het onderhouden en vervoeren van scooters. Zo zijn onze bussen uitgerust met een loopplank en manieren om je scooter te zekeren. Daarmee is het uitgesloten dat jouw scooter bij scherpe bochten of een noodstop. Dus wil jij je scooter vervoeren zonder ongelukken? Vul dan het onderstaande formulier in en bereken de transportkosten. 

Bereken transportkosten - Stap van 4

Waar moet de scooter opgehaald worden?

Naar welk adres moet de scooter heengebracht worden?

Op welke datum wilt u het vervoer laten plaatsvinden?

Van:

Naar:

Total: €

Scooter vervoeren zonder risico's

Het genot van een scooter gaat samen met het nodige onderhoud. Helaas is rijdt je scooter niet altijd even goed en is het onderhoud niet altijd om de hoek. Dat leidt vaak tot logistieke problemen. Menig scootereigenaar moet vroeg of laat zijn (kapotte) scooter verplaatsen van A naar B. Denk bijvoorbeeld aan deze situaties: 

✅  Je scooter is kapot en moet vervoerd worden naar locatie

✅  Je scooter gaat voor een facelift naar de spuiter

✅  Je bent staande gehouden door de politie en mag niet meer verder rijden

✅  Je scooter is verkocht en moet verplaatst worden naar de volgende eigenaar

✅  Je wil je scooter tijdelijk op een andere locatie gebruiken, stallen of repararen

 

Veilig en goedkoop je scooter vervoeren 

Tijdens het vervoer van je scooter staat veiligheid voorop. Onze bussen zijn speciaal ingericht voor het vervoeren en onderhouden van scooters. Daardoor zijn altijd de juiste hulpmiddelen aanwezig om jouw scooter veilig te vervoeren. Bij het ontbreken van de juiste middelen, zie je vaak dat scootereigenaren creatief worden. Ik heb gezien dat mensen scooters vervoeren in grote auto's, aanhangwagens, trekhaken en zelfs campers. Vergeet die gekkigheid. Als je scooter je lief is, laat je hem professioneel vervoeren. 
 

Je scooter laten vervoeren in 4 stappen

Kamp jij momenteel met deze logistieke problemen? Wij komen jouw scooter graag ophalen. Via de onderstaande stappen maak je een afspraak: 

1. Vul de juiste adresgegevens in

2. Kies het moment waarop je de scooter wil vervoeren

3. Bekijk het eindbedrag en rond de betaling online af

4. Wij komen de scooter ophalen op het afgesproken moment

 

VRAGEN? BEL 020-3080209

Bestel direct online
Webshop